Quickscan aanvragen? 085 0479 254|info@rbo-energy.nl
Loading...

Over ons

/Over ons
Over ons2019-10-19T21:00:32+00:00

Over ons

RBO Energy Solutions is een eigenzinnige, nuchtere organisatie met een open kijk op de wereld. Die wereld is mooi en we vinden dat we daar zuinig op moeten zijn. Vandaar dat we ons als doel hebben gesteld dat we mee willen helpen om de CO2-uitstoot in Nederland te verminderen. Dat doen we voor particuliere woningeigenaren, bedrijven, sportclubs en zorginstellingen, vaak in samenwerking met gemeenten.

We geven advies over isoleren en energiebesparing in Friesland en Noord-Holland

Dat doen we zowel op rechtstreekse aanvraag van mensen met een eigen woning als in samenwerking met gemeenten. Die schakelen ons in voor hun energiebesparingsprojecten waarbij we de inwoners adviseren over het energiezuiniger maken van hun woning. Al is duurzaamheidsadvies onze specialiteit, toch gaan we verder in onze service. Besluit u om ons advies (gedeeltelijk) te laten uitvoeren, dan verzorgen we het aanvragen van diverse offertes en subsidieaanvragen voor u. Daarnaast bieden we ondersteuning bij de uitvoering. Ontzorgen noemen we dat. Van advies, aanvragen van subsidies tot het laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen. Uw belang staat in alles voorop.

Onze adviseurs

Onze goed opgeleide en praktisch ingestelde adviseurs verzorgen de energiebesparingsadviezen bij u thuis. Ze zien kansen, denken in oplossingen en vertalen die naar praktische oplossingen. Veelal is er met een aantal kleine ingrepen een mooi resultaat haalbaar. Dit betekent een maximaal resultaat bij een minimale investering.